...

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Neem contact met ons op als u nog vragen heeft of advies nodig hebt

Wij staan ​​altijd klaar om te helpen bij al uw herstelvereisten en om daarbij hoogwaardige service te verlenen binnen de afgesproken tijd.

Bij onze ontstoppingsdienst bieden wij een breed scala aan diensten aan om verschillende soorten verstoppingen te verhelpen. Of het nu gaat om een verstopte afvoer in de keuken of badkamer, een verstopte wc of zelfs een verstopping in uw riolering, wij staan paraat om het probleem snel en efficiënt op te lossen.

Wanneer u contact met ons opneemt, zorgen wij ervoor dat er binnen 45 minuten een ervaren loodgieter bij u op de stoep staat. U kunt erop vertrouwen dat onze vakmensen uw probleem snel en effectief zullen oplossen. Wacht niet langer als u onmiddellijke hulp nodig heeft en neem contact met ons op.

Onze garantie biedt u als klant de zekerheid dat u gedurende drie jaar na oplevering van het werk kunt rekenen op onze kwaliteit en service. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan garanderen wij dat wij het probleem zo snel en efficiënt mogelijk zullen oplossen.

Het ontstoppen van een riool kan variëren in prijs, afhankelijk van verschillende factoren zoals de locatie van het riool, de ernst van de verstopping en de benodigde gereedschappen. Als je een ontstoppingsdienst inschakelt, kun je verwachten dat de kosten voor het ontstoppen van het riool tussen de 55 en 250 euro liggen.

Ja, wij zijn gecertificeerd en verzekerd en onze loodgieter beschikt over alle benodigde certificaten en kwalificaties die nodig zijn om hoogwaardige loodgietersdiensten te leveren. Onze certificeringen zijn van de hoogste normen van Techniek Nederland, zo kunt uw weten dat uw  loodgietersproblemen adequaat worden aangepakt.

Je kan contact opnemen via e-mail, telefoon of zelfs social media om een afspraak te maken. Let wel op dat je duidelijk omschrijft welk probleem je hebt en hoe dringend het is, zodat wij hiermee rekening kunnen houden bij het plannen van een afspraak.

Hoe werkt het?

Op Rioolontstoppen-Zoetermeer.nl kan je vandáág een loodgieter regelen!

Stap 1: Neem contact op met ons team

Door te bellen naar onze klantenservice of via de online chatopties op onze website. We zijn 24/7 beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Stap 2: Plan een afspraak in

U kunt een tijdstip voor afspraak afspreken dat het beste bij uw agenda past. Eén van onze professionele loodgieters zal dan de klus ter plaatse uitvoeren.

Stap 3 Geniet weer van uw sanitair & cv

Na afloop van de service kunt u weer optimaal genieten van uw sanitaire & cv voorzieningen

Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.